web analytics
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

21 mei 2011

Posted by on June 1, 2011

Vannacht lekker geslapen. Even op het balkon kijken hoe de omgeving er bij daglicht uit ziet: er wordt dus op een afstand van ongeveer 50 meter flink gebouwd, daar kan ik dus door de week wel eens last van krijgen….
Even scheren en douchen en dan aan het ontbijt. Dat is wel heel eenvoudig: geroosterd brood met boter en jam en een kom rijst met gehakt en ingrediënten naar eigen believen toe te voegen. Maar, smaakt erg goed en je kunt ook uitgebreider bestellen, hoor ik van een Engelsman die er al 2 jaren woont. Voor een volgende keer dan.
Na het eten even naar buiten om een winkeltje te zoeken waar ze grotere flessen water hebben en om gewoon even de omgeving te verkennen. Na een kilometer heb ik veel winkeltjes gezien, vooral met siervelgen voor de auto. Ook nog een massagesalon gezien, moet ik onthouden. Snel weer terug naar het hotel, want het is wel erg warm in de brandende zon, zon hoofddeksel en niet ingesmeerd.
Half in de middag is Nat er en gaan we samen naar het winkelcentrum en daarna eten.
Nat heeft een leuke auto, met geblindeerde ramen (wat in Nederland nooit zou mogen, maar hier heel normaal is) en een airco die het helaas niet doet. Ik mag er enkele meters mee rijden, om in te parkeren. Dan kan ik gelijk even wennen aan het stuur aan de rechter kant. Gelukkig is het een automaat. Okay, geslaagd voor de eerste rijles.

Comments are closed.