web analytics
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

19 mei 2011 (het vertrek)

Posted by on May 25, 2011

Eindelijk…. VAKANTIE !!!!

Om 17.00 uur vertrek ik met Taxi Jobe (voor al uw luchthaven-vervoer en de taxi die u veilig naar en van het uitgaan brengt). De reis verloopt voorspoedig…… tot net na Den Haag. File, en het gaat geen meter vooruit. Ja, soms wel, maar dat is omdat er dan een auto uit de rij wegrijdt om de weg naar Wassenaar te nemen. Wij blijven geduldig wachten. Ongeveer een kwartier, tot we horen dat er 2 van de 3 rijbanen versperd zijn en ook wij dus maar richting Wassenaar, zoals zo veel andere mensen. Maar, het rijdt, al is het langzaam en we arriveren ruim op tijd op Schiphol.
Het vliegtuig blijkt niet helemaal vol te zitten, dus ik kan nog van plaats switchen. In het vliegtuig zelf blijk ik gewoon 3 plaatsen voor mezelf te hebben. Het hele vliegtuig is trouwens maar voor één derde gevuld. Achter me zit een Belg van Oostende, die een vriendin heeft in Thailand en nu voor de 47ste keer naar Thailand gaat. Daar zit je dan met je 2de keer.
Vlak na het opstijgen, als het vliegtuig weer enigszins horizontaal vliegt, krijgen we de eerste maaltijd (mini-broodje, rijst met kip of varkensvlees, toetje en fruit). Was ik wel aan toe en het vulde goed.

Het is alweer bijna zaterdag.

Leave a Reply